Öne Çıkanlar Ramazan CHP Yılmaz Tunç Bartın Valisi TTK Ulus Amasra Mustafa Karaman

İstinat Duvarı Çöktü, 3 Bina Boşaltıldı

BARTIN’da aşırı yağmur sonrasında istinat duvarı çökerek binaya hasar verdi. Hasar gören bina ile istinat duvarının üzerinde 3 bina boşaltıldı.

İlgili Foto Galeriye Git 

Kent merkezinde sabah saatlerinde itibaren yağmur yağışı etkili oldu. 

Saat 17.15 sıralarında Orduyeri Mahallesi Kaynarca Caddesi’nde bulunan 4 katlı 18 daireden oluşan bir sitenin üst tarafındaki istinat duvarı büyük bir gürültü ile çöktü. 

Çökme sırasında binanın bodrum katının duvarı ile birinci katın balkonu ve mutfağı yıkıldı. İstinat duvarının üst tarafından bulunan 3 binadaki insanlar büyük panik yaşadı. 

Haber verilmesi üzerine polis ekipleri bina çevrelerinde güvenlik önlemi alırken, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri geldi. 

Ekipler inceleme yaparken, hasar gören bina ile istinat duvarının üzerinde 2 binanın boşaltılmasına karar verdi. 

Toplam 25 dairede bulunanlar evlerini boşalttı. 

İstinat duvarının çökmesi vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.


iOS ve Android uyumlu cihazlarınızdan Bartın'daki önemli gelişmelerden anında haberdar olun.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.