Bartın merkezde ikamet eden şehit annelerine Bartın Belediyesi Yöresel Yemek Evi’nde yemek veren Cemal Akın, şehit annelerine telkırma işlemeli başörtüsü hediye etti.

Yemekte bir konuşma yapan Başkan Akın “Bu yıl anneler gününde şehit annelerimiz ve şehit eşleri ile birlikte bu günü beraber geçirmek istedik. Allah katında en yüksek mertebe-ye ulaşan şehitlerimize bir kez daha rahmet diliyorum. Evlat acısını yaşamayan bilmez. Sizler bu vatanın birliği ve bütünlüğü için canını feda eden kahraman askerlerimizin anneleri olarak her zaman bizim için çok değerlisiniz. Ben de sizin bir evladınız olarak her zaman yanınızda-yım” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin’in de katıldığı yemek sonrasında Başkan Akın şehit annelerine telkırma işlemeli başörtüsü hediye etti.