Bartın Fatih Ortaokulu öğrencileri Belediye Başkanı Cemal Akın ile röportaj yaptı. Belediye Başkanı Cemal Akın 8’inci sınıf öğrencileri Özlem Gökmen, Doğukan Kalker ve Aydın Gül tarafından kendisine yöneltilen eğitim ve iş hayatına ilişkin soruları içtenlikle yanıtladı. Öğrencileri okul gazetesi için yaptıkları röportaj dolayısıyla tebrik eden Belediye Başkanı Cemal Akın eğitim hayatlarında başarılar dileyerek birer adet belediye logolu kol saati hediye etti. Başkan yaptığı konuşmada “Sizleri böyle güze bir çalışma gerçekleştirdiğiniz için tebrik ederim. Yaptığınız röportajla bu konuda ne kadar başarılı olduğunuzu ve gelecekte iyi birer gazeteci olabileceğinizi gösterdiniz. Çalışmalarınızda ve eğitim hayatınızda başarılar dilerim” dedi.
EMEL IŞIK İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİ DE BAŞKANLA RÖPORTAJ YAPTI
Bartın Özel Emel Işık İlköğretim Okulu öğrencileri Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ile röportaj yaptı. Makam odasında gerçekleşen röportajı 6.sınıf öğrencileri Ilgın Altun, İpek Şaşmaz, Deniz Çakır ve Doğukan Şimşek gerçekleştirdi. Öğrenciler okul gazetesinde yayınlamak için yaptıkları röportajda Başkan Akın’a eğitim hayatı, iş hayatı ve belediye çalışmaları konusunda sorular yöneltti. Kendisine yöneltilen soruları detaylı olarak cevaplayan Belediye Başkanı Cemal Akın öğrencilere birer adet belediye logolu saat hediye edip gerçekleştirdikleri başarılı röportaj dolayısıyla kutladı. Akın “Belediye olarak bir taraftan kentimizin belediyemizi ilgilendiren tüm alt yapı ve üst yapı ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bir taraftan da projeler üreterek kalıcı hizmetler veriyoruz. Aynı zamanda sosyal, kültürel ve sanatsal çalışmalar da gerçekleştiriyoruz. Sizleri gerçek gazetecileri aratmayan röportaj performansınız dolayısıyla kutlar sorularınızla çalışmalarımızı anlatma fırsatı sunduğunuz için teşekkür ederim. Eğitim hayatınız boyunca başarılar dilerim” dedi.
BAŞKAN’IN ÖĞRENCİLERE RÖPORTAJ VERMEYE DEVAM EDİYOR
Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Deniz Bulut Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ile röportaj yaptı. Aynı zamanda tanınmış basın mensupları Hacı ve Fatma Bulut çiftinin oğlu olan Cumhuriyet Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencisi Deniz Bulut Belediye Başkanı Cemal Akın ile yaptığı röportajda Başkan Akın’a eğitim hayatından sosyal yaşama, iş hayatından Belediye çalışmalarına kadar çeşitli sorular yönelterek bilgi aldı.
Belediye Başkanı Cemal Akın, Bulut’un çocukken büyüyünce ne olmak istiyordunuz? Şeklindeki sorusuna çocukken hep mühendis olmak istediğini, yaşanan üzücü bir olay üzerine elektrik mühendisi olmaya karar verip bu hedefini gerçekleştirdiğini söyledi. Akın, bir başka sorusunda kendisine belediye çalışmalarını ve bundan sonraki hayallerini soran öğrenciye, “Şuan halkıma verdiğim tüm sözleri tuttum. Ve sözlerimden çok daha fazlasını yaptım. Birçok yeni projeyi hayata geçirmeye devam ediyorum ama hep daha fazla insana faydalı olmayı ve Bartın’a daha çok kalıcı hizmetler kazandırmayı amaçlıyorum. Benim en büyük mutluluğum memleketime ve insanlara faydalı olmak. Onların sevinci beni mutluluktan uçurmaya yetiyor. Bu güzel röportaj dolayısıyla teşekkür ediyor eğitim ve öğrenim hayatın boyunca başarışlar diliyorum ”dedi. Belediye Başkanı Cemal Akın ziyaret sonunda Deniz Bulut’a belediye logolu kol saati hediye ederek röportaj anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.






