Vali Ali ÇINAR beraberinde İl Jandarma Alay Komutanı Kd. Alb. Alaaddin KARSAVURAN, İl Emniyet Müdürü Mehmet ALTINOK ve İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim KAYIŞ’ın da hazır bulunduğu heyet ile birlikte Ulus İlçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Vali Ali ÇINAR ve beraberindeki heyete Ulus Kaymakamı Ali Fuat ATİK ve Ulus Belediye Başkanı Hüseyin ULUS’un da katılımı ile ilk olarak şehitlik mertebesine ulaşan İlimiz Ulus İlçesi Ağa Köyü nüfusuna kayıtlı Jandarma Kıdemli Astsubay Çavuş Erkan YALÇIN ve Şehit Polis Mustafa Kemal AÇIKGÖZ’ün ailelerini ziyaret etti.
Ulus Kaymakamlığı, Ulus Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Ali ÇINAR daha sonra futbol sahası, Ulus Belediyesine ait otel ile İl Özel İdaresinin şantiyesinde incelemelerde bulundu.