Bartın’a Şehit Ateşi Düştü

Bartınlı Topçu Uzm. Çvş. Fatih ÖZKAYA Kıbrıs’ta şehit düştü.

İlgili Foto Galeriye Git 

Bartın Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 39'uncu Mknz. P. Tmn. 39'uncu Topçu A.K. 3'üncü Tb. 1'inci Bt.K.lığı (AKÇAY/KKTC) emrinde görevli ilimiz Balat köyü nüfusuna kayıtlı Topçu Uzm. Çvş. Fatih ÖZKAYA (2016-204) 21.06.2022 tarihinde görevi sırasında yaşanan elim kaza sonucu ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşmüştür.

Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve milletimize başsağlığı dileriz.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’de askerlik görevini yapan 2001 doğumlu uzman çavuş Fatih Özkaya, birliğinde yaşanan bir kaza sonucu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Uzman çavuş Özkaya, Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Acı haber baba ocağına ulaştı.

Askeri birliğinde yaşanan elim bir kaza sonucu sonrası hastanede hayatını kaybeden uzman çavuş Fatih Özkaya’nın acı haberi Bartın’a bağlı Arıt Balat Köyü İmze mahallesindeki baba evine ulaştı. 21 yaşındaki Şehit Uzman çavuş Fatih Özkaya, Geçen yıl 18 Eylül’de evlenerek dünya evine girmişti. Şehidimize Allah’tan rahmet ailesi ve yakınlarına sabırlar dileriz.

MSB'den yapılan yazılı açıklamada, "Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığında görevli kahraman silah arkadaşımız Topçu Uzman Çavuş Fatih Özkaya meydana gelen askeri araç kazası sonucunda şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadeleri kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.