Öne Çıkanlar Cemal Akın Bartınspor Kozcağız Bartın Belediyesi iftar Bolu Karabük Hasankadı

Yükseklerde Kar 10 Santimetreyi Aştı

BARTIN’ın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Kurak geçen kış nedeniyle beyaz örtüyle kaplanan köylerde yaşayanlar mutlu oldu. 

İlgili Foto Galeriye Git

Dün gece saatlerinde kent merkezinde yağmur yağışı, yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu.

Bartın’a bağlı 500 rakımlı Söğütlü köyünde kar kalınlığı 10 santime ulaştı.

Kurak geçen kış nedeniyle kar yağması köyde yaşayanları sevindirdi. 

Köyde yaşayan Mehmet Ali Metin, “Biz kar ve yağmuru özlemiştik, her sene böyle olmuyordu. Bu yıl çok kurak gitti, sonunda kar yağışını gördük. Şu anda çok mutluyuz, daha fazlasını bekliyoruz” dedi. 

Mevsimin çok kurak geçtiğini söyleyen Mehmet Bayram, “Bu sene kış mevsimi çok kurak gitti, geçen yıl böyle değildi, geçen sene bu mevsimde burada 2 metre kar vardı. Yağmur da yağmadığı için artık sularımız azalma noktasına gelmişti. Bu yıl ilk kez kar yağdı, şu anda mutluyuz.” diye konuştu.


iOS ve Android uyumlu cihazlarınızdan Bartın'daki önemli gelişmelerden anında haberdar olun.
Anahtar Kelimeler:
Söğütlü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.