Belediye Başkanı Cemal Akın, Kadriye Yalçın ile İlker Dağlar çiftinin nikâh akdini gerçekleştirdi.

İlgili Foto Galeriye Git

Belediye Başkanı Cemal Akın, çiftlerden gelen talep üzere nikâh akitlerini bizzat gerçekleştirmeye devam ediyor. Başkan Cemal Akın son olarak Nilgün ve H. Yalçın Özkan çiftinin kızı Kadriye ile Aysel ve Tevfik Dağlar'ın çiftinin oğlu İlker'in nikâh gerçekleştirdi.

Başkan Akın, genç çiftin nikâhını kıydıktan sonra nikâhın aileler ve çift için hayırlara vesile olması ve ömür boyu mutluluklar getirmesi dileklerini iletti.

Akın konuyla ilgili açıklamasında “Bu gün bir nikâh merasimine daha katılarak hem orada bulunmaktan hem de genç çiftimizin nikâh akitlerini bizzat gerçekleştirmekten dolayı büyük mutluluk duydum. Aileler ve çiftimiz için hayırlı uğurlu olsun. Ömür boyu mutluluklar diliyorum“ dedi.

Başkan Akın çiftin nikâhını kıydıktan sonra tek taş yüzük simgeli şilt hediye etti.