BARTIN’ın Ulus ilçesi’nde son günlerde yaşanan elektirik kesintileri, insanların günlük yaşamını sıkıntıya sürüklüyor. Ulus Esnaf ve Sanatkarlar Başkanı Necati Akman, duruma tepki göstererek yetkililerden soruna çözüm bulmasını istedi.

Ulus ilçesinde son haftalarda sık sık yaşanan elektrik kesintileri hem vatandaşları hem de esnafları büyük sıkıntıya girmesine neden oldu.

Özellikle Kurban Bayramı öncesinde yaşanan bu kesintiler esnafları çileden çıkardı.

İlçe merkezinde 10 bin nüfusa sahip Ulus’ta Kurban Bayramının yaklaşmasıyla nüfusun 50 bini geçmesi öngörülüyor.

İnsanların bayram öncesinde yapacağı hazırlıklar ve esnafların yaşadığı sıkıntılara değinin Ulus Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necati Akman, yetkilileri sert bir dille eleştirdi.

‘ESNAF MAĞDUR, İNSANLAR DA AYNI ŞEKİLDE, BİZE YARDIMCI OLSUNLAR’

Akman, “Biz Ulus ilçesinde büyük bir mağduriyet yaşıyoruz. Bunu haketmiyoruz. Bütün yetkililere seslenmek istiyoruz, yaşadığımız çok büyük mağduriyettir. Bu sorunun bir an önce çözülmesini istiyoruz. Elektirik kesintileri nedeniyle her gün insanlar esnaflar mağdur oluyor. İşlerimiz sekteye uğruyor. Kurban Bayramı yaklaşıyor ama insanlar hala elektrik kesintileri yüzünden bezginliğe uğradı. Şu anda esnaflarımızla imza kampanyası bile başlatmayı düşünüyoruz. Bu konuda herkesi göreve davet ediyorum.”diyerek konuştu.

Editör: TE Bilişim