Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Bartın'a geldi.
Bartın'da Memur-Sen ve Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir Sen) Genişletilmiş İl Divan Toplantısı yapıldı. Toplantıya katılan Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, toplu sözleşme görüşmelerindeki kazanımları işyeri temsilcileri ve üyeleriyle paylaştı.
Yalçın, toplantının ardından Hayme Ana M.T.A.Lisesini ziyaret ederek, okulun öğretmenleri ile karşılıklı sohbet etti. Ali Yalçın daha sonra Bartın Valisi Sinan GÜNER'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Yalçın ssel felaketinden dolayı üzüntülerini iletti ve yereldeki eğitimin sorunları dile getirdi.
Ali YALÇIN daha sonra Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan ACAR'ı makamında ziyaret ederek, Acar'a babasının vefatından dolayı taziyelerini iletti.
Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın son olarak Bartın Üniversitesi Rektörü Orhan UZUN'u makamında ziyaret etti. Ziyarette Yalçın yüksek öğretim kurumlarındaki akademik ve idari personelin sorunlarına değindi.