Ülkücüler Ali Kınık'la Coştu

Bartınlı ülkücü gençler, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bartın İl Başkanlığı tarafından Belediye Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen Ali Kınık ve Alperen Kekilli’nin konserinde bir araya geldi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bartın İl Başkanı Duran Iğıl ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte “Ülküde Birlik Ülkede Dirlik Türk Gençlik Şöleni” etkinlikleri kapsamında ilimize gelen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Ahmet Yiğit Yıldırım’ın Bartın programına eşlik etti.

Partililerle Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldi

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım, Bartın programına Bartın Belediyesi’ni ziyaret ederek başladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım, geçirmiş oldukları trafik kazası nedeniyle Başkan Akın’a geçmiş olsun ve başsağlığı dileklerini iletti. Bartın Belediyesi’nin hayata geçirdiği projelerle ilgili de bilgi alan Yıldırım, Başkan’a başarılar diledi. Belediye ziyaretinin ardından Yıldırım; İl, İlçe ve Ülkü Ocakları teşkilatıyla akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemek programı sonrası ise Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım, “Ülküde Birlik Ülkede Dirlik Türk Gençlik Şöleni” etkinlikleri kapsamında Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bartın İl Başkanlığı tarafından Belediye Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen Ali Kınık ve Alperen Kekilli’nin konser programında gençlerle bir araya geldi.

Yoğun İlgi Oldu

Yoğun ilginin olduğu programa Bartın Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Zahmakıran, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Zahit Serarslan, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, Bartın Üniversitesi Rektörlüğü Özel Kalemi ve Personel Daire Başkanı Prof. Dr. Turgay Delialioğlu, Bartın Üniversitesi Akademisyenleri, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Türkiye Kamu-Sen Bartın İl Temsilcisi Sezai Hangişi, TÜRKAV Başkanı Emre Önder, MHP Bartın İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe ve Belde Başkanları, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bartın İl Başkanı Duran Iğıl ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.