CHP'li İnce Bartın'da

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, referandum çalışmaları kapsamında Bartın'da Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap etti.

İlgili Foto Galeriye Git

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, "Eğer bu ülkede, bayrağımız gönderdeyse, ezanımız günde 5 vakit özgürce okunuyorsa bu şehitlerimiz ve gazi Mustafa Kemal Atatürk sayesindedir. Hakan Şükür’ü bize yamamaya çalışıyorlar. Galatasaray Hakan Şükür’ü FETÖ'cü olduğu için almadı, futbolcu olduğu için aldı. Ama siz FETÖ'cü olduğu için milletvekili yaptınız" dedi.


İnce, "Bu memlekette utanmazlık tavan yaptı. Geçen Balıkesir’de yazmışlar; göklerden gelen bir karar varmış. Açıkca şunu söylemek istiyor; Allah 'evet' deyin diyor. Öyle cahil ki bunlar, Allah'ın göklerde olduğunu zannediyor. Allah zamandan ve mekandan münezzehtir. Yerde değil, gökte değil her yerdedir, kalbindedir. Ey cahil. Bunlar mı Müslüman  Afiş asmışlar utanmadan sıkılmadan, 'Ezan için evet' diyor. Hayır çıkarsa minarelerden klasik müzik mi dinleyeceğiz Bu ne saçmalıktır. Eğer bu ülkede, bayrağımız gönderdeyse, ezanımız günde 5 vakit özgürce okunuyorsa bu şehitlerimiz ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk sayesindedir. Yazmışlar 'Tek bayrak için evet'. Siz Barzani'nin bayrağını Ankara’ya dikmediniz mi Bu ne yüzsüzlüktür, böyle. Hakan Şükür’ü bize yamamaya çalışıyorlar. Galatasaray Hakan Şükür’ü FETÖ'cü olduğu için almadı, futbolcu olduğu için aldı. Ama siz FETÖ'cü olduğu için milletvekili yaptınız" dedi.

Ayhan ACAR (DHA)

Anahtar Kelimeler:
Muharrem İnce
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.