Öne Çıkanlar Cemal Akın Kozcağız Mehmet Altınok Bartın Belediyesi Karabük Bartın Bartınspor ÇED

Ziyaretçi Akını Devam Ediyor
KÖY MUHTARLARINDAN  ZİYARET

Bartın Kozcağız Beldesi Ellibaş, Köyyeri, Tasmacı, Hasanefendi ve Hıdırlar Köy muhtarları AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u TBMM’deki makamında ziyaret ederek, yeni dönemin hayırlı olmasını dileyip, köylerinde gerçekleştirilen hizmetlere teşekkür ettiler.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u TBMM’deki makamında ziyaret eden Kozcağız beldesine bağlı Ellibaş Köyü Muhtarı Nuri Çiftçi, Hasanefendi köyü muhtarı Nurettin Ertürk, Köyyeri Köyü Muhtarı Kamil Aktaş, Tasmacı Köyü Muhtarı Hayri Korkmaz ve Hıdırlar Köyü Muhtarı Ersin Yalçın Milletvekili Tunç’a bir süre sohbet ettiler. Köylerine yapılan yatırımlar nedeniyle AK Parti iktidarına teşekkür eden Köy muhtarları Milletvekili Tunç’a yeni dönemin hayırlı olmasını ve başarılarının devamını dilediler. 

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’a, kendisini TBMM’de ziyaret eden muhtarlara teşekkür ederek, KÖYDES projesi ile köylerimizin yol ve içme suyu problemlerini önemli oranda çözdüklerini belirterek, yeni dönemde de KÖYDES projesinin devam edeceğini ve köyleri daha yaşanılabilir hale getirmek için çalışacaklarını söyledi. Milletvekili Tunç, Bartın’ın köylerine iktidarları döneminde 100 milyon lira KÖYDES’ten 50 milyona yakın da İl Özel idareden harcama yaparak, çok önemli hizmetlere imza attıklarını belirtti.

MÜFTÜ GÜNDÜZ’DEN ZİYARET

Bartın İl Müftüsü Mahmut Gündüz, AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Yılmaz Tunç’u TBMM’deki makamında ziyaret ederek, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u TBMM’de ziyaret eden Bartın İl Müftüsü Mahmut Gündüz, Milletvekili Tunç’a yeni dönemin hayırlı olmasını dileyerek, Ülkemiz ve Bartın için gerçekleştirmiş oldukları başarılı çalışmaların devamını diledi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’ta İl Müftüsü Gündüz’ün ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, teşekkür etti. Milletvekili Tunç, yeni dönemde de Bartın’ın tüm ilçe belde ve köyleri ile birlikte ülkemizin gelişmesinden ve kalkınmasından payını fazlasıyla almaya devam edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bahri gu. 8 yıl önce

sayın vekilim sen daha büyük yerlere layıksın seni seviyoruz