Bartın Atatürk Stadında oynanan ve taraftarların büyük ilgi gösterdiği maçın henüz ilk dakikalarında Bartınspor karambolde altıpasın içinde topa son dokunan Saadettin ile 1-0 öne geçti. 
 
Kozcağız Belediyespor, maçın başında yediği golün şokundan kurtulmaya çalışırken, oyunda dengeyi sağlamaya çalıştı. Ancak bir sezonluk Bölgesel Amatör Lig tecrübesiyle Bartınspor, 18. dakikada Mesut’un kafası ile farkı 2'ye çıkarttı. İlk yarının kalan dakikalarında oyunu rölantiye alan Bartınspor, devreyi de bu skorla kapattı.
 
Maçın ikinci yarısı da golle başladı. 50.dakikada Salih'le farkı 3'e çıkaran Bartınspor, bu golle iyice rahatladı.  Maçın 64.dakikasında Mesut kendisinin 2. takımının 4. golünü Kozcağız Belediyespor ağlarına gönderdi. Bu golden sonra Kozcağız Belediyespor da oyun disiplininden iyice koptu ve orta sahayı Bartınspor eline geçirdi. 80.dakikada Mesut'un düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Seydi Vakkas kalecinin solundan yerden bir  vuruşla gole çevirdi:5-0. Maçın bitimine 2 dakika kala Salih altı pasta yakaldığı topu net bir vuruş ile ağlarla buluşturdu ve maçın skorunu tayin etti:6-0

Ayağına aldığı darbe ile sakatlanan Kozcağız Belediyespor'lu Berat ambulans ile hastaneye götürüldü.
 
Bu skorla Bartınsor, 2011-2012 sezonunda da Bölgesel Amatör Lig (BAL)'de temsil etmeye hak kazandı.

Bizler; www.bartin.info, www.bartinspor.com ve Facebook Bartınspor olarak Bartınspor'umuza Bölgesel Amatör Lig'de 2. sezonunda üstün başarılar dileriz.



Editör: TE Bilişim