Bartınspor'a Nazar Değdi: 1-0

2019-2020 sezonunda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6.grupta Bartınspor, sezonun ikinci yarsının altıncı hafta maçında Ankara temsilcisi TKİ Spor'a konuk oldu.

Sezonun ilk yarısında alınan başarısız sonuçların ardından bir çok oyuncusuyla yollarını ayıran Bartınspor, Eskişehir temsilcisi Yunus Emrespor'u yenerek ikinci yarıya iyi başlamıştı. Ankara deplasmanın Haymana Belediyespor'u 2-1'le geçen Bartınspor Bolu temsilcisi Göynük Belediyespor'u puansız göndermişti. Zonguldak temsilcisi Ereğli Belediyespor'u 2-0 mağlup ederek evine gönderen Bartınspor, kar yağışı nedeniyle ertelenen maçta Düzce deplasmanında Çilimli Belediyespor'u da 4-2 mağlup ederek 5'te 5 yapmıştı.

Grupta 6.hafta maçında Ankara Yeni Mahalle Hasan Doğan Stadından oynanan maçı Osmaniye Bölgesi hakemlerinden Hasan Rıza Akol yönetti. Bartın'dan giden yaklaşık 150-200 kişilik vefakar Bartınlı takımını Ankara deplasmanında da yalnız bırakmadı.

İlk yarıda maça baskılı başlayan ev sahibi ekip karşısında oyunu sahasında kabul eden Bartınspor, 21.dakikada gelişen atakta Mehmethan'ın volesiyle 1-0 geriye düştü. Golden sonra da bir varlık gösteremeyen Bartınspor soyunma odasına 1-0 mağlup girdi.

İkinci yarıya maçın ilk yarısından başka bir görüntüyle başlayan Bartınspor, arka arkaya pozisyonlar bulmaya başladı. Bir golü ofsayt gerekçesiyle iptal edilen Bartınspor'un yüzde yüzlük bir penaltısını da çalmadı. Dönen topta 76.dakikada bir penaltı kazanan TKİ'de topun başına Mikail topu kalenin üstünden auta gönderdi.

Penaltı pozisyonun ardından maça tutunmaya çalışan Bartınspor, hakemin de devreye girmesiyle aradığı golü bir türlü bulamadı ve maç ilk yarı skoruyla sona erdi.

Bu sonuçla 2.lik şansını yitiren Bartınspor 34 puanla 3.sırada kaldı.

Bartınspor önümüzdeki hafta sonu Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi'ni konuk edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.