Bartınspor Sezonu 1 Puanla Kapattı: 1-1

2016-2017 sezonu Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Bartınspor, sezonun son hafta maçında Bolu temsilcisi Geredespor'a konuk oldu.

Aldığı başarısız sonuçların ardından haftalar önce zirve yarışından koparak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Bartınspor, grubun son maçında Geredespor ile Bolu Karaçayır sahasında karşı karşıya geldi. Her iki takım için de prestij mücadelesi anlamı taşıyan maç, saat 15:00'te başladı. Karşılaşmayı Kocaeli bölgesi hakemlerinden Metin Ataş yönetti.

Orta saha mücadelesi şeklinde geçe maçın ilk yarısının son dakikasında Muhammet Ali ile bulduğu golle ev sahibi ekip ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda 65.dakikada son haftaların golcü ismi Yusuf Demir beraberliği sağladı ve maç 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla 2016-2017 sezonu Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta aldığı 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 32 puan topladı. Bu maçlarda 35 gol atan Bartınspor, kalesinde 32 gol gördü ve grubu 8.sırada tamamladı.

Bartınspor 2017-2018 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele etmek için Bartın Amatör Lig şampiyonu (Amasraspor veya Ulus Çınarspor) ile baraj maçı oynayacak.

2016-2017 sezonu Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta Modafen 3.Lig play-off bileti alırken, Bağcılarspor, Akçakocaspor ve Yunusemrespor alt lige düştü. Bartınspor ile birlikte Geredespor, Pursaklar Bld. ve Kozlu Bld. baraj maçı oynayacak.

26. HAFTA
Kozlu Bld. 1-5 Bağcılar
Beyköy Bld. 1-2 Pursaklar Bld.
Yunus Emrespor 0-0 Modafen
Zeytinburnu 1957 2-4 Kurtuluşspor
Keçiören Bağlum 5-0 Akçakocaspor
Alemdağspor 2-0 Kdz. Ereğli Bld.
Geredespor 1-1 BARTINSPOR

Fikstür ve puan durumu
www.bartinspor.com
facebook.com/bartinspor
twitter.com/bartin_spor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.