Bartın'da İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri tarafından yılbaşı gecesi kent genelinde asayiş uygulaması yapıldı.

İlgili Foto Galeriye Git

Yılbaşı gecesi esnasında oluşabilecek olaylara önceden müdahale edilerek suçlar önlenilmiştir. Bu kapsamsa; 01.01.2018 tarihinde ilimiz Orduyeri mahallesi  Kaynarca Caddesi üzerinde bulunan Leylak parkında havaya silah ile ateş edildiği anonsu alınması üzerine ivedilikle söz konusu bölgeye geçilmiş, parkta bulunan şahıslar incelenmiş,

1 adet ZORAKİ 925 DOUBLE ACTİON 0315-002525kuru sıkı silah ve bir adet Ekmek Bıçağının parkta ağacın arkasında saklanmış vaziyette bulunmuş yapılan güvenlik kamerası görüntüleri incelendiğinde silah atan şahısların S.Ş ve  O.A olduğu tespit edilmiştir. 

Şüpheli şahıslar hakkında gerekli işlemlerin yapılması için Kemer Polis Merkezi Amirliğine suç unsurları ve şüpheli şahıslar teslim edilmiştir.