Bartın'a Bir Çocuk Parkı Daha

Bartın'da  yeni parklar ve dinlenme alanları kazandırılmaya devam ediliyor.

Bartın Belediyesi kente yeni parklar ve dinlenme alanları kazandırmaya devam ediyor. Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Karaköy Mahallesi 283. Sokak’ta yeni dinlenme alanı ve çocuk oyun parkı oluşturma çalışmalarına başladı. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile park alanını gezen Başkan Cemal Akın, Park ve Bahçeler Müdürü Meltem Cemaloğlu’nda yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın” Belediye Başkanı Cemal Akın,

“Çocuklarımıza güvenli oyun alanı vatandaşlarımıza da sosyal aktivite alanları yapmaya devam ediyoruz. Göreve başladığımız 2009 yılında bu yana 150’yi aşkın park alanını şehrimize kazandırdık. Halkımızdan gelen talepler doğrultusunda yeni park alanları yaratmaya devam ediyoruz. En kısa zamanda Karaköy Mahallesi 283. Sokak’ta da yeni bir park alanı oluşturmuş olacağız. Covid-19 salgınının ortadan kalkması ile çocuklarımız ve yetişkin vatandaşlarımız bu parkımızdan istifade edebilecekler” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Karaköy
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.