BARTIN BELEDİYE BAŞKANI CEMAL AKIN FABRİKALARI ZİYARET ETTİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti.

Başkan Akın’ın OSB ziyaretinde İl Özel İdare Genel Meclisi Üyesi Aynur Yıldırım, Belediye Meclis Üyeleri Semsettin Çöme ve Necmi Balık’ta yer aldı.

Başkan ve beraberindeki ekip, OSB'de Şanver Helva, Türkova Süt Ürünleri, Egemen Kauçuk, Mescier, MADEŞ Ofis Mobilyalar, Pinaldi Tekstil ve Aytim Tekstil fabrikalarını ziyaret etti.

Belediye Başkanı Cemal Akın ziyaretlerle ilgili açıklamasında, 5 yıllık görev süresi boyunca kentte faaliyet gösteren tüm fabrika ve işyerleri ile her fırsatta istişare halinde olarak belediyeyi ilglendiren her konuda gerekli desteği verdiklerini söyledi.

Başkan Akın açıklamasında „Göreve geldiğimiz tarihten bugüne kadar kentteki her vatandaşımızın fikrine ve talebine verdiğimiz önemi işyerlerine , fabrikalara ve diğer tüm kuruluşlarada verdik. Her fırsatta ziyaretlerde bulunarak belediyemizi ilgilendiren konularda gerekli desteği verdik. Bu şekilde hizmetlerimizi kent geneline yayarak vatandaşlarımız için hayatı kolaylaştıracak çalışmaları hayata geçirdik“dedi.