Ak Parti adayları Kozcağız Esnafını ziyaret etti

Kozcağız merkezindeki esnafları gezen Ak Parti Bartın milletvekili adayları Yılmaz Tunç ve Seyfettin Kalay’a Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, Merkez ilçe Başkanı Recep Ünal Çil ile belde teşkilat mensupları eşlik etti. Esnafların yanı sıra beldedeki kamu kurumlarını da ziyaret etmeyi unutmayan adaylar belde de hizmet veren PTT Şubesini ziyaret ederek çalışan personele kolaylıklar, işlem yapan vatandaşlara hayırlı günler diledi.

Vatandaş artık cebindeki parasını dövize çevirmiyor!

Tunç ve Kalay beldede hizmet veren Ziraat Bankası ve İş Bankasının şubelerini de ziyaret ederek çalışan personele kolaylıklar dilerken bankadaki vatandaşlarla bir süre sohbet etti. 12 Haziran seçimlerinin önemini vurgulayan adaylar bu seçimlerin istikrar ve güven ortamının sürmesi için yine Ak Partinin tek başına iktidar olması gerektiğinin altını çizdi. Milletvekili ve adayı Tunç,”Milletimiz 12 Haziranda yine istikrar ve büyümeye oy verecek. Ak Parti milletvekili adayları olarak bizler kısır siyaset değil sorunlara çözüm üreten, yatırımların sürmesi için gece gündüz çalışan vekiller olacağız. Bartın’ı 2023 hedefine ulaştırmak içinde var gücümüzle çalışarak Bartın’ı ve Bartın’lıyı hak ettiği noktaya taşıyacağız. Bizler laf siyaseti yapmıyoruz. Yaptıklarımı anlatıyoruz. Birileri çıkıp bu ülke battı gidişat kötü diyebiliyorsa o insanlar durup bir çevrelerine baksınlar. 2002 öncesi memleketin hali tam onların anlattığı gibiydi. O durumdan Türkiye’yi yaşanabilir hale Ak Parti İktidarı getirdi. İnsanlar cebindeki Türk Lirasını dolara çevirmek için döviz bürolarında kuyruğa giriyordu. O günleri unutmadık. Şimdi ise o döviz büroları bir bir kapandı. Paramızdan altı sıfır attık. Türk Lirası değer kaybeden değil değer kazanan bir para oldu. Artık insanlar cebindeki Türk Lirasını Dolar’a yada Euro’a çevirmek mecburiyetinde değil! Çünkü Türk Lirası gerçek değerinde!” diyerek 2002 öncesindeki Türk Lirasının durumu ile bu günkü durumunu bankadaki vatandaşlara özetledi. Beldedeki birçok esnafı ziyaret ederek hayırlı işler dileyen adaylar daha sonra Yeğenli Köyünde Bartın eşrafından Şerafettin Altuntaş’ın eşinin cenazesine katılarak başsağlığı diledi.

Anahtar Kelimeler:
KozcağızAk Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muharrem 13 yıl önce

ya 2023 tuturmuşsunuz gidiyosunuz siz ilk önce 2013 garantisini versenize millete ya ne yin siyasetini yapıyosunuz yol yaptık baraj yaptık diyosunuz tabiki yapacaksınız vatandaş olarak vergimizi niya veriyoruz bunlar yapılsın diye bizlere esnaf a emekliye can verin biz sizlerden bunu istiyoruz bizlere bunların garantisini verin herkes korku içinde seçimden sonra bizleri ne bekliyo diye siz vatandaşa bunları açıklayın içindeki acabaları yok etmeye çalışın bazı garantiler vermeye çalışın esnaf ı gezdiniz millet kan ağlıyor kan....