Kazaya Karıştı, Cezadan Kurtulamadı

Bartın'da denetimlerini sürdüren Jandarma ekipleri, İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan kararlara uymayanlara çeşitli miktarlarda ceza uyguladı.

KAZAYA KARIŞTI CEZA YEDİ

Bartın İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada; "İl Merkez, Merkez J.Krk.K.lığı sorumluluk sahasında bulunan Kurtköy Köyü mevkiinde, 18.04.2020 tarihinde saat 17.00 sıralarında, S.A. isimli şahıs, sevk ve idaresindeki otomobili ile Akçamescit Köyü istikametinden Akağaç Köyü istikametine seyir halindeyken, bir anlık dikkatsizlik neticesinde direksiyon hakimiyetini kaybetmiş ve karşı istikametten gelen C.Y. isimli şahsın sevk ve otomobil ile karşılıklı çarpışması sonucu trafik kazası meydana gelmiştir.

Kazada, otomobilde yolcu olarak bulunan T.A. isimli şahıs hafif şekilde yaralanmıştır. Ayrıca C.Y. isimli şahsın sokağa çıkma yasağına riayet etmediği tespit edilmiş olup, İl Umumi Hıfzıssıhha Kanunun 282’nci maddesi gereği (3.150) TL cezai işlem uygulanarak tahkikata başlanılmıştır.

SOSYAL MESAFE CEZASI

İl Merkez, İnkum J.Krk.K.lığı sorumluluk sahasında bulunan, Güzelcehisar Köyü mevkiinde, 17.04.2020 tarihinde saat 17.30 sıralarında icra edilen Önleyici Kolluk Devriyesi esnasında, E.A. , E.Ç. ve F.N. isimli şahıslara yapılan uyarılara rağmen sosyal mesafe kuralına riayet etmedikleri tespit edilmiştir. Şahıslara 5326 Sayılı Kanunun 32’nci Maddesi gereği (392x3=1.176) TL idari yaptırım uygulanmıştır." denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
herkese 3000 ceza 4 yıl önce

kaza yaparsan ceza yapmassan ceza yok şaka gibi ama gerçek