Başarılı Akademisyenlere Ödül

Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanlığı Araştırma Görevlisi Nihat Durmaz ve Memur Buket Karaağın’a 2014 yılındaki Başarılı Çalışmalarını Ödüllendirdi

Beşyüz tl tutarındaki ödüller fakülte dekan yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yunus Abdurrahimoğlu, Felsefe ve Din Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Asife Ünal ve diğer öğretim üyeleri ve idari personelin katıldığı ödül töreninde kazananlar takdim edildi.

Törende konuşan Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi dekanı Prof. Dr. Yakup Civelek, başarılı personeli her yıl artan oranda ödüllendirmeyi planladıklarını, ödüllerin verilmesinde, personelin yıl içinde gösterdikleri performansı dikkate aldıklarını belirtti. 2014 yılı için bir akademik bir idari olmak üzere, beş yüz TL ile, iki personeli ödüllendirdiklerini belirten Prof. Civelek, 2015 yılı için bu sayıyı on kişi olarak belirlediklerini ve ödül miktarının da 5000 tl olarak takdir etiklerini açıkladı.

Anahtar Kelimeler:
Bartın Üniversitesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.