AGD Mezunlar Gecesinde

Anadolu Gençlik Derneği Bartın Şubesi Üniversite Komisyonu’ndan “Mezunlar Gecesi” AGD solonunda gerçekleşti

Bu yıl ikincisi yapılan Mezunlar Gecesi Programı Renkli geçti. AGD İl Başkanı Hüseyin Böber ” Üniversite mezunu olan gençlerimizin topluma karşı sorumlulukları daha fazla artmaktadır. Gençlerimiz bu sorumluluğun farkında bir hayat sürmelidir. ” diyerek hatırlatmalarda bulundu.

Programa onur konuğu olarak katılan Rıfat Bilgin, kısaca Milli Görüşü anlatarak üniversite mezunlarına öğütlerde verdi. Daha Sonra mesleki etik uzmanı Ahmet SANDAL “Adil yöneticilere ihtiyacımız var, siz buna aday kişilersiniz” diyerek mezun olacak üniversitelilere kısaca meslekteki etik kurallarını aktardı. Mezun olacak üniversitelilere teker teker mezuniyet belgeleri verildi. Belgeler verilirken mezunlardan duygu ve görüşleri alındı. Bu sırada çok renkli görüntüler ortaya çıktı. Mücahit Mekeç, mezunlardan teşkilatta çeşitli görevlerde bulunan Harun Çelik’in belgesini verirken, “Bu belge manevi anlamda alabileceğiniz, üniversitelerin size veremeyeceği en önemli belgelerden biridir ve üniversite diplomalarından daha değerlidir.” dedi.

Üniversite Başkanlığı Devir Teslim Töreni Mezuniyet Gecesi sonunda birde görev değişikliği yapıldı. Üniversite Başkanı Lütfi Ağırtaş görevini Aydın Güngör’e devretti. Devir teslim töreni Lütfi AĞIRTAŞ, Aydın Güngör’e Anadolu Gençlik derneği’nin bir geleneği olan Türk Bayrağına ve AGD bayrağına sarılı Kur’an-ı Kerim vermesi ile gerçekleştirildi.

Anahtar Kelimeler:
AGD
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.