Başkanlar Meclis'te

AK Parti Bartın Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Yılmaz Tunç’u, Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessesesi Müdürü Cihat Özdemir Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret ederek, çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Milletvekili Tunç, “Türkiye Taşkömürü Kurumu’nun bölge için çok önemli olduğunu belirterek, Zonguldak ve Amasra’da hem TTK hem de özel sektör aracılığı ile taşkömürü’nü ülkemiz ekonomisine kazandırmak için çalışıyoruz. Bölgemizde önemli bir istihdam kaynağı olan TTK’nın daha verimli hale getirilip daha çok istihdama yönelik hükümetimizin çalışmaları devam ediyor. En son bölgeye 1500 işçi alımı sözünü yerine getirdik. İşçi kardeşlerimiz işbaşı yapmaya devam ediyor kazasız belasız çalışmalar diliyorum. Hükümet olarak her zaman madencinin yanında olduk.” dedi.

Milletvekili Yılmaz Tunç ziyaretinden dolayı Amasra Müessese Müdürü Cihat Özdemir memnuniyetini belirtirken, Özdemir’de Milletvekili Tunç’a gerçekleştirilen yatırımlar ve verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

AKDENİZ’DEN TBMM’DE ZİYARET

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Yılmaz Tunç’u, Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz TBMM’de ziyaret etti.

Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz’in çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunduğu ziyarette Milletvekili Tunç, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın fikir ve düşünceleri bizler için çok önemli, birlik ve beraberlik içerisinde Esnaf ve sanatkarlarımızın yanında olmaya ve onları desteklemeye devam edeceğiz. diyerek ziyaretleri ve çalışmaları için Akdeniz’e teşekkür etti.

Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz Milletvekili Tunç’a verdiği desteklerden ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, meclis çalışmalarında başarılar diledi.

BELEDİYE BAŞKANLARINDAN MİLLETVEKİLİ TUNÇ’A TBMM’DE ZİYARET

İlçe ve Belde Belediye Başkanları AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Yılmaz Tunç’u TBMM’de ziyaret ederek, belediye çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Bartın’ın İlçe Belediye Başkanlarından, Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, Belde Belediye Başkanlarından Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez ve Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u TBMM’deki makamında ziyaret ederek, belediye çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Milletvekili Tunç’ta Belediye Başkanlarına ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek, AK Parti iktidarının yerel yönetimlerin çalışmalarına büyük destek verdiğini, belediyelerimizin projelerine destek olmaya devam edeceğiz dedi ve Belediye Başkanlarına nazik ziyaretleri için teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.