Cumhuriyet Mahallesinde Çay Sohbeti

AK Parti Bartın Milletvekili ve Adayı Yılmaz Tunç teşkilat mensupları ile birlikte Bartın Merkez Cumhuriyet Mahallesini ziyaret ederek, çay sohbetleri yaptı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen çay sohbetlerinde Milletvekili Tunç, yüzde ellinin üstünde bir çoğunlukla halkın desteğini alarak, Cumhuriyet rejimini ve demokrasiyi daha da güçlendiren, meclisin yetkilerini artıran, yasamayı güçlendiren, diğer taraftan da yürütmeyi çift başlı olmaktan kurtaran, hükümeti tek çatı altında toplayan, yasama ve yürütmeyi birbirinden tamamen ayıran, yargıyı tarafsız hale getiren, kuvvetler ayrılığını tam anlamıyla uygulayan bir hükümet modeline 24 Haziran’da yapılacak seçimle geçiyoruz. Dedi.

Hain odakların, planlarını devreye sokmak için ne kadar yoğun bir istekle üzerimize geldiklerine hep birlikte görüyoruz diyen Milletvekili Tunç, "Cumhur ittifakının adayı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a verilecek destek, hem ülkemiz hem bölgemiz hem de küresel barış için çok önemli. Yeni dönemde, güçlü hükümet kadar güçlü meclisin de oluşturulması gerekiyor.

Bartın’dan AK Parti olarak 24 Haziran seçimlerinde vereceğiniz destekle, mecliste adayımız Yaşar Arslan ile birlikte 2 milletvekili ile temsil edilirsek, hem Bartın güç kazanacak, hemde meclis güç kazanacak” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Cumhuriyet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.