Tunç ve Manav Esnaf Ziyaretlerinde
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ve İl Başkanı Hüseyin Manav Bartın esnaf ziyaretinde bulundu,

Kamu kurumları, esnaf ziyaretlerini sürdüren Ak Parti Bartın milletvekili Yılmaz Tunç ve Hüseyin Manav, Bartın’ın en ücra köşelerindeki köylerinde de ziyaretlerini devam ediyor. Esnaf ve Köy sohbetlerinde, 2002 öncesinde IMF’den borç almak için kuyruğa giren Türkiye’nin bugün bölgesinde güçlü ve lider olduğunun altını çizdi.

"BU ÜLKEDE MUHALEFET LAFTAN BAŞKA NE ÜRETTİ"

Milletvekili Tunç; "Ak Parti iktidarı ile ülkemizin geldiği nokta orda’ Hala bu durumu kabullenmek istemeyenler var. Tüneller, Viyadükler, Tüp geçitler, duble yollar, tarımsal ve hayvancılık destekleri, eğitim destekleri, sanayi ve teşvik destekleri, sağlık yatırımları ve birçok yatırım bu dönemde yanı Ak Parti İktidarı döneminde yapıldı.Muhalefet ise hep laf üretti. 2002 öncesinde insanlarımız sağlık alanında ilaç kuyruklarında, hastane kuyruklarında tek hastaneye gitme mahkûmiyetini yaşıyordu. O günleri maalesef çabuk unutanlar var. Bu gün vatandaşımız istediği hastaneye giderek muayene olabiliyor. Tam gün yasasını çıkardık fakat CHP bunu hemen Anayasa Mahkemesine taşıdı. Öğleden sonra hastanelerde doktor bulamıyorduk. Biz tam gün yasasını çıkarırken muhalefet vatandaşın yararına olan birçok yasal düzenlemeyi Anayasa mahkemesine götürerek iktidarın değil vatandaşın önüne engel koydu" dedi.Bartın’ı her alanda kalkındırmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden milletvekili Yılmaz Tunç;"Bu gün hızla gelişen bir Bartın görüyoruz. Bartın artık kabuğunu kıran bir şehir oluyor. Markalaşma yolunda emin adımlarla yürümeye başlayan Bartın’ımızda biz ustalık döneminde yatırım ile birçok projeyi tamamlayacağız. Biz Bartın’ı meclisimizde iktidar partisi olarak iki milletvekili ile temsil etmek istiyoruz. İki milletvekili ile hizmetler daha hızlı gelecek ve sorunlar daha kolay çözülecek" dedi

"MİLLETİMİZ DAHA ÇOK AŞ İŞ İÇİN İSTİKRARA OY VERECEK"

Tunç; "İstikrar ortamı sürdükçe Türkiye ile birlikte Bartın’da kalkınacak ve işsizlik sorununa da çözüm olacak. Biz muhalefet gibi laf deyil siyaseti yapmıyoruz’ Biz Proje siyaseti yapıyoruz! Projelerimizle konuşuluyor ve yaptıklarımızla anılıyor. Onlarsa bu ülkeyi 2002 öncesinde koalisyon hükümetleri ile ne kalkındırdılar ne de muasır medeniyetler seviyesine çıkardılar. Türkiye’yi ulu önder Atatürk’ün ifade ettiği muasır medeniyetler seviyesine Ak Parti iktidarı taşımaya devam ediyor. 2023 hedefinde hızla ilerleyen bir Türkiye tablosu var. Tabi bazıları bu tabloyu kendilerine göre yorumladıkları için söyledikleri de uyuşmuyor" dedi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yokmu ya, 9 yıl önce

hüseyin başkanın yanındaymış görüntüsü vermek istiyor,boşuna uğraşma hüseyin başkanı baştan beri istemediğini cümle alem biliyor.

Avatar
haberci 9 yıl önce

şu fotoğrafa bakınca yalnız kaldıkları anlaşılıyor :)

Avatar
bartınlı 9 yıl önce

sayın başkan millet vekilini uğurluyormuşsun gibime geliyor yolu açık olsun