Bartınspor Kazanmayı Hatırladı: 2-0

2018-2019 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 10.grupta şampiyonluk mücadelesi veren Bartınspor, sezonun onbeşinci haftasında İstanbul temsilcisi Beylerbeyispor'u ağırladı.

İlgili Foto Galeriye Git

Bartın Atatürk Stadı'nda saat 14:00'te başlayan karşılaşmayı Kocaeli bölgesi kadın hakemi İlayda Nihal Çetiner yönetti. Sezonun ikinci yarısının ilk maçında İstanbul'da alınan Alemdağ mağlubiyeti sonrası umutları iyice tükenen taraftarlar maça ilgi göstermese de hafta sonunu sporla iç içe geçirmek isteyen Bartınlı sporseverle tribündeki yerini aldı.

Maça iyi başlayan Bartınspor, grubun dibinde bulunan rakibi karşısında rahat bir oyun sergilerken aradığı golü 25.dakikada buldu. Kullanılan köşe vuruşu organizasyonunda topu şık bir vuruşla Beylerbeyi ağlarına gönderen Oğuzhan Kartal takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının son dakikasında kullanılan köşe vuruşunda yükselen ilk golün sahibi Oğuzhan, kafa vuruşuyla Bartınspor'u 2-0 öne geçirdi.

İkinci yarıda da iyi bir oyun sergileyen Bartınspor, üçüncü golü bir türlü bulamadı. İstanbul temsilcisinin farkı azaltma çabaları da sonuç vermeyince Bartınspor maçı 2-0 kazandı.

Bu skorla puanını 24'e çıkararak rakiplerinin puan kaybettiği haftayı karlı kapattı.

Bartınspor önümüzdeki hafta sonu İstanbul'da Küçükyalı Yelkenspor'a konuk olacak.

Anahtar Kelimeler:
Bartınspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.