Yelkencilerden 4 Madalya

26 -29 Ekim 2019 tarihleri arasında Sinop' da gerçekleştirilen Türkiye Yelken Federasyonu Cumhuriyet Bayramı Kupası Yelken Yarışlarına katılan Amasra Yelken Kulübü, 2 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya ve dereceler ile döndü.

Müsabakalarda; Tan OKTAY - Laser Radial Sınıfı Genel - 1., Cenk DEMİREL - Laser Radial Sınıfı Genel - 2., Cenk DEMİREL - Laser Radial Gençler - 1., Atakan BÜLBÜL - Laser 4.7 Sınıfı Junior - 3., Rengin Duru BAYRAM - Optimist Junior - 4. oldu. Optimist genel klasmanında ilimizi temsilen katılan Yavuz ATEŞ 50 sporcu arasında 6. olarak yarışı tamamdı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali ÖZDEMİR "Amasra yelken kulübü sporcularımızı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yelken Antrenörümüz Muharrem Taşkın FIRAT ' ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Amasra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Altay boran 7 yıl önce

Sayın yönetici
Haberimizde yanlışlık var Bartın yelken klübündiye bir oluşum ve klüp yok haberdeki klüp amasra yelken klübüdür lütfen doğru haberler yapınız kaynağınıza sorunuz kimse kimsenin emeğinin üzerinden başarı sağlamasın Emin’im amasra yelken klübü başarılı olmasaydı bu haberde adı geçerdi başarılı olunca il yönetimi klübü sahiplendi

Avatar
Murat Yüzlü 7 yıl önce

Bu çoçukların bağlı bulunduğu bir külüp yokmu bunlar direkt olarak marştaymış geldiler ve bu yarışmalarda temsil ettikleri külünün adı da haberde yer alsaydı sanki iyi olurdu en azından bu külübe yıllardır imece usulü ile imkanlar yaratmaya çalışan insalarda onure edilmiş olurlardı