Bilim Atölyesi Göz Kamaştırıyor

Belediye Başkanı Cemal Akın,  Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren bilim atölyesini ziyaret etti.

Ziyarette bilim atölyesi eğitmenleri Yücel Yüzlü ve Engin Durmuş ile sohbet eden Başkan Cemal Akın öğrencilerin yapmış oldukları çalışmaları inceledi.  Yapılan çalışmaları çok beğenen Başkan Akın, eğitmenler Yücel Yüzlü, Engin Durmuş ve öğrencilere başarılar diledi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın;” Gençlerimizin bilime önem vermeleri, kendilerini bilimin ışığında geliştirmeleri ve üretken bir ruha sahip olmaları bizleri son derece umutlandırıyor ve gururlandırıyor. Gençlerimizin bu yöndeki çalışmaları, serbest zamanlarını iyi değerlendirdikleri anlamına geliyor.  Bizlerde Bartın Belediyesi olarak her zaman gençlerimize sahip çıkıyoruz. Bugünde belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarına devam eden bilim atölyesini ziyaret etme imkânı bulduk. Yapılan çalışmalar gerçekten çok güzel. Başta değerli hocalarımız Yücel Yüzlü ve Engin Durmuş olmak üzere tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Bartın Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.