Gazhane Parkında Çalışmalar Son Sürat

Belediye Başkanı Cemal Akın, yapım çalışmaları devam eden Bartın Belediyesi Gazhane Kültür Parkı'nda incelemelerde bulundu.

İlgili Foto Galeriye Git

Ayrıca Gazhane Kültür Parkı'nda sergilenecek olan Bartın Çektirmesinin yapım çalışmalarını da inceleyen Başkan Cemal Akın, Bartın Çektirmesi Ustası Ali İhsan Fırıncıahmetoğlu’ndan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Cemal Akın,” Gazhane Kültür Parkı projemiz sorunsuz şekilde ilerliyor. Kafeterya yapım çalışmaları, yürüyüş yolları, sundurma ile ilgili çalışmaların yanı sıra Gazhane Kültür Parkı'nda sergilenecek olan 12 metre boyunda ki çektirmenin yapım çalışmaları devam ediyor.  Sık sık alanda incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler alıyorum.  Çalışmalarımızın tamamlanması ile birlikte 7’den 70’e büyük küçük herkesin ihtiyacına karşılık verebilecek ve Bartın deniz tarihi hakkında bilgiler edinebileceği bir parkı ilimize kazandırmış olacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Gazhane
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Elmalık Sokak 7 yıl önce

başkanım kemerköprü - elmalık sokak, çatmaca bim gözen blokları etrafı kaldırım düzenlemesi perma perişan halde, 1 senedir araç parkında sorun yaşıyoruz. kaldırımların acilen düzenlenmesini ve asfaltımızın yapılmasını istiyoruz.selamlar...