Meclis'ten Tunç'a Hayırlı Olsun Ziyareti

İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİNDEN MİLLETVEKİLİ TUNÇ’A ZİYARET

Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Genel Meclisi Üyeleri Hikmet Özdilkural, Regaip Bayraktar, Mustafa Güney, İrfan Ekmekçi ve Murat Erfındık ile birlikte AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u TBMM’deki makamında ziyaret ederek, yeni dönemin hayırlı olmasını dilediler.

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Yılmaz Tunç'u TBMM'deki makamında ziyaret eden İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, yeni dönemin ülkemiz ve bölgemiz için hayırlı olmasını dileyerek, gerek meclisteki gerekse Bartın için gerçekleştirdiği başarılı hizmetlerinin devamını diledi. Milletvekili Tunç da ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirterek, İl Özel İdaresi'nin yatırımlarının artması ve halkımıza daha çok hizmet gitmesi için her zaman destek olmaya devam edeceğini belirtti.

İl Genel Meclisi Başkanı Dursun, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada: “Öncelikle meclisteki yoğun çalışmaları arasında bizlere zaman ayırarak misafir eden Milletvekilimiz Sayın Yılmaz Tunç'a şahsım ve meclis gurubumuz adına teşekkür ediyorum. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Bartın'da Özel İdare eliyle yürütülen çalışmalarımız başta olmak üzere yine devam eden tüm kamu yatırımları üzerinde önemli istişarelerde bulunduk. Bartın'ın her noktasında devam eden yatırımları da teker teker ele aldık. 23.24.ve 25. dönemlerde ki milletvekilliği görev süresi içerisinde Bartın'a 2.5 katrilyon tutarında ki kamu yatırımlarının yapılmasında büyü katkısı olan Sayın Milletvekilimize yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı tekrar teşekkür ediyor ve 26.dönemdeki yeni görevinde de başarılar diliyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.