Sanko ve Can'dan Ziyaret
İSMAİL CAN’DAN CEMAL AKIN’A ZİYARET

Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti. Başkan Akın’ın makam odasında gerçekleşen ziyaret bilgi alıverişi ve sohbet şeklinde sürdü. Başkan Akın yaptığı konuşmada karşılıklı meclis kararlarıyla kardeş belediye olduklarını belirttiği Kumluca Belediyesi’ne imkânlar çerçevesinde gerekli desteği vermeye devam edeceklerini söyledi. Akın konuşmasında, “Ziyaretiniz dolayısıyla teşekkür ederim. Belediyeler halka doğrudan hizmet makamlarıdır. Bizler bu bilinçle vatandaşlarımız için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Biz ayrıca, Bartın ve Kumluca Belediyeleri olarak karşılıklı şekilde aldığımız meclis kararlarıyla kardeş belediyeyiz. İlişkilerimiz bu çerçevede devam ediyor. Bartın Belediyesi olarak imkânlarımız elverdiği sürece kardeş belediyemizin yanında olacağız” dedi.

SANKO HOLDİNG’DEN BARTIN BELEDİYESİ’NE ZİYARET


Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti. Ziyarette Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Başkan Vekili Zeki Konukoglu, Yönetim Kurulu Üyesi Tansu Tuglu ve Bartın Çimento Fabrikası Müdürü Fevzi Bingöl yer aldı. Misafirlerini belediye girişinde karşılayan ve makam odasında ağırlayan Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı konuşmada ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek kentteki tüm yatırımcılara olduğu gibi kendilerine de her zaman belediyeye ihtiyaç duydukları noktada gerekli desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.  Akın konuşmasında, “Nazik ziyaretinizle bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ederim. Belediye olarak kentteki tüm yatırımcılara olduğu gibi sizin de belediyemize ihtiyaç duyulan konularda yanınızda olduğumuzu ve her zaman gerekli desteği vermeye hazır olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi. Karşılıklı fikir alışverişi ve samimi bir sohbet ortamında süren ziyaret sonunda Başkan Akın misafirlerine Bartın’a özgü çeşitli tablolar ve hediyeler verdi.

Anahtar Kelimeler:
Cemal Akın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.