Su Deposu Yıkıldı
BARTIN BELEDİYESİ YOLLARI BAKIMDAN GEÇİRİYOR

Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler yollarda bakım ve onarım çalışmaları başlattı. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın mahallelerde bulunan yolları düzenli olarak bakımdan geçirdiklerini ve hasarlı olanları yolları yapısına uygun malzemelerle onardıklarını söyledi. Başkan Akın açıklamasında “Mahallelerimizde yaya ve araçla ulaşımın sorunsuz şekilde gerçekleşmesi için tüm yollarımızı düzenli olarak bakımdan geçiriyoruz. Hasarlı olduğunu tespit ettiğimiz yollarımızı yolun yapısına uygun malzemelerle onararak ulaşıma elverişli hale getiriyoruz. Bu kapsamda Türbe Yolu Sokak ve Fakülte Caddesi yollarını özel bir asfalt malzeme ile onararak sorunsuz hale getiriyoruz. Çalışmalarımız buradan sonra ihtiyaç duyulan diğer yollarımızda devam edecek. Hava koşulları dolayısıyla bozulan yolların halkımıza sıkıntı yaşatmaması için ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

VATANDAŞ İSTEDİ BELEDİYE YIKTI

Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler vatandaşlardan gelen talepler üzerine Türbe Yolu Sokak’ta bulunan eski su deposunu yıktı. Çalışma ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın deponun işlevsiz ve kullanılmayan bir depo olduğunu, vatandaşlardan gelen talep üzerine yıktıklarını söyledi. Akın açılamasında “Bu depo geçmişte su depolama ve sevk işlerinde kullanılan fakat artık işlevini yitirmiş, uzun zamandır kullanılamayan betonarme bir yapı olarak buradaydı. Vatandaşlarımızın isteği ve oluşturduğu görüntü kirliliği dolayısıyla yıktık. Halkımızın talepleri doğrultusunda hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

BELEDİYE ALT YAPI GEREKSİNİMLERİNİ KARŞILAMAYA DEVAM EDİYOR

Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler yeni yerleşim alanlarının alt yapı gereksinimlerini karşılamaya devam ediyor. Elmalık Sokak ile Eski Hastane Caddesi arasında devam eden çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın yeni yerleşim alanları ve bu alanlarda oluşturulan meskenlerin kanalizasyon ve su gibi ihtiyaçlarını karşılayarak alt yapı hizmetleri vermeye devam ettiklerini söyledi. Cemal Akın açıklamasında “Belediye olarak bir taraftan ihtiyaç duyulan noktalarda daha dayanıklı alt yapı malzemeleri kullanarak mevcut alt yapıda iyileştirmeler yaparken bir taraftan da yeni yerleşim alanları ve bu alanlardaki meskenlerin kanalizasyon ve su gibi ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bunun dışında mesken bağlantılarında meydana gelebilecek tıkanıklık benzeri sorunlar dolayısıyla vatandaşlarımız mağdur olmasın diye anında müdahale edebilmek için gece gündüz hazır kıta halinde görev yapan ekipler görevlendiriyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Alt Yapı çalışmaları
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.