Vali Azizoğlu Aıt'ta Yol Çalışmalarını Denetledi
Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, Arıt bölgesinde asfalt yol çalışmalarını denetledi.

Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, Bartın İl Özel İdaresi’nin 2015 yılı sezonunu açtığı Arıt bölgesinde asfalt yol çalışmalarını denetledi. Bartın Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur, Bartın Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Kayış ver İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Yüksel Uğur’un da hazır bulunduğu denetlemede Vali Azizoğlu’na çalışmalarla ilgili bilgiler verildi.

Sezonun açıldığı tarihten itibaren 3,5 kilometresi tamamlanan ve 20 kilometre daha asfalt hazırlığı yapılan Bartın’da, bugüne kadar yapılan 220 kilometre asfalt yama, 20 kilometre asfalt hazırlığı, 100’ün üzerinde muhtelif noktalarda münferit işlerin standartlarına uygun yapıldığını söyleyen Vali Azizoğlu, İl Özel İdaresi personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Vali Azizoğlu daha sonra bölgede bulunan Küre Dağları Milli Parkı ziyaretçi merkezleri ve fabrikaları da gezerek incelemelerde bulundu.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.