Öğrencilerin Yürüyüşüne Vatandaş Tepkisi
Zonguldak’ta, Ankara’daki terör saldırısını protesto etmek isteyen bir grup üniversite öğrencisi, vatandaş tepkisiyle karşılaştı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencilerinden oluşan bir grup, Ankara’da meydana gelen terör saldırısını protesto etmek için üniversiteden Madenci Anıtı’na bir yürüyüş gerçekleştirdi. İlk olarak üniversite içerisinde basın açıklaması gerçekleştiren grup daha sonra üniversite caddesi üzerinden Zonguldak kent merkezinde bulunan Madenci Anıtı’na yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüş sırasında bazı vatandaşlar gruba destek verirken, bazıları ise tepki gösterdi. Üniversite kapısı önünde sloganlar eşliğinde yürüyen öğrencilere, bir grup vatandaş tepki gösterdi. Kısa süren gerginlik polis ekiplerinin araya girmesi ile büyümeden önlendi. Üniversite öğrencileri daha sonra, kent merkezindeki Madenci Anıtı’nda bekleyen diğer gruba katılarak yürüyüşlerini gerçekleştirdi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.