Alkollü Sürücü Dehşeti: 2 Ölü, 2 Yaralı

BARTIN'da, iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada baba ve oğlu öldü, 2 kişi yaralandı.

İlgili Foto Galeriye Git

Kaza, gece saatlerinde Bartın-Ankara yolu Çeştepe Köyü mevkiinde meydana geldi. Bartın yönüne giden 40 yaşındaki Abdurrahman Yücetaş yönetimindeki RE AA 2812 plakalı otomobil, köy yolundan ana yola çıkan 41 yaşındaki Yüksel Asar´ın kullandığı 74 AB 721 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle 10 metrelik şarampole yuvarlanan otomobilin sürücüsü Yüksel Asar ile oğlu 14 yaşındaki Tufan Asar, kaza sırasında araçtan fırlayarak hayatlarını kaybetti. Araçta bulunan sürücünün eşi 35 yaşındaki Hatice Asar ile diğer aracın sürücüsü Abdurrahman Yücetaş yaralandı.

Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralılardan sürücü Yücetaş'ın 1.31 promil alkollü olduğu belirlendi.

1 ay önce Kastamonu'nun Küre ilçesindeki bakır madeninden emekli olduğu öğrenilen Yüksel Asar ile oğlu Tufan Asar'ın cesetleri hastane morguna kaldırılırdı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Ayhan ACAR (DHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet taş 7 yıl önce

şimdi herkes alkollü sürücüde hata bulacak. ama o sadece alkollü olduğu için hatalı .kaza ile ilgili suç ise tali yoldan kontrolsüzce çıkan araca ait.ülkemizde tali yoldan hatalı olarak çıkanlar yüzünden kazalar olmakta ve birçok insan hayatını kaybetmektedir.

Avatar
mehmet karalı 7 yıl önce

asıl suçlu tali yoldan anayola çıkan. alkollü sürücü dehşetibaşlığınız yanlış.

Avatar
bartın 7 yıl önce

bir diğer konu emniyet kemeri araçtan fırladı? demek ki emniyet kemeri takılmamış.
ayrıca vade dolduktan sonra sebepler bahane ve herkese alinacak dersler var. fakat biz yinede akıllanmıyoruz neden bu tur kazalar avrupada amerikada olmuyor hic olmuyor demiyorum istisna her yerde var fakat biz oncelikle kurulları ya bilmiyor yada uygulamıyor trafikte bir hırs bir bencillik kural tanımazlık sonu işte bu.

Avatar
Erdoğan dönmez 7 yıl önce

Bu son zamanlar da Bartın Kastamonu Cide civarında çok trafik kazasi oluyor, çok üzücü, Allah sabır versin.