Ekmek hırsızları market sahibini bıktırdı

BOLU'da, işlettiği marketin önüne sabahları fırın çalışanları tarafından bırakılan ekmek ve poğaçaları çalınan Bedrettin Süvari, polise şikayette bulundu.

Borazanlar Mahallesi'ndeki marketin önüne her sabah fırın çalışanları tarafından bırakılan ekmek ve poğaçalar, yaklaşık 20 gündür kimliği belirsiz kişilerce çalınıyor. Marketi henüz açmadan bırakılan ekmek ve poğaçaları çalınan Bedrettin Süvari, güvenlik kamerası görüntülerini incelediğinde, hırsızlığı farklı kişilerin yaptığını belirledi. Süvari, hırsızlık olayı ile ilgili polise giderek şikayette bulundu. Polis, hırsızlık olayı ile ilgili araştarmı başlattı.

Bedrettin Süvari, kasalarla getirilen ekmeklerin tamamının çalınması üzerine fırından ekmeklerin daha geç saatte, marketi açtıktan sonra getirilmesini istediğini söyledi. Süvari, şöyle konuştu:

"28 Ekim'den bu yana hemen hemen her gün bunlar gelip bu ekmekleri alıyor. Bunların Iraklı olduğunu düşünüyorum. Bir gün evlerine kadar takip ettim, gittim, konuştum. Ama anlaşamıyoruz. Ne dediğimi anlamıyorlar ya da anlamıyormuş gibi yapıyorlar. Polis, savcılığa da başvurmamı istedi. Elimde görüntüleri de var. Bir kasa ekmeği komple alıyorlar. Başka yerlerden de alıyorlar diye tahmin ediyorum. Artık bıktım bunlardan. Bu kadar ekmeği satıyor bunlar. Yakınlarına satıyorlar diye düşünüyorum. İhtiyaçları olduğunu düşünsem günde 3-5 ekmek hayrına bile veririm ben ama bunlar işi ticarete çevirmiş."

DHA

Anahtar Kelimeler:
BoluBedrettin Süvari
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.