Altın Eller'e bir destek de Kocareis'ten

Bartın Emniyet Müdürü Mehmet ALTINOK ‘un talimatlarıyla hazırlanarak yürütülmeye başlanan Altın Eller isimli mavi kapak toplama projesine destekler aralıksız olarak gelmeye devam ediyor.Bilindiği gibi Altın Eller isimli proje etkinlikleri kapsamında halk arasında mavi kapak olarak bilinen çeşitli renklerdeki plastik kapaklar toplanıyor. Toplanacak olunan plastik kapaklar karşılığında da tekerlekli sandalyeler temin edilerek Bartın Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından ihtiyaç sahiplerine hediye edilecek.

“Her Sağlıklı İnsan Bir Engelli Adayıdır” sloganı ile hazırlanan ve başarılı olması için Bartın ‘da yaşayan herkezin adeta seferber olduğu projeye daha önce Aroma Bayanlar Voleybol 3.Ligi’nde mücadelesini büyük bir kararlılıkla sürdüren Bartın Polis Gücü Bayan Valeybol Takımının sporcularından ve Bartın “ın köklü okullarından birisi olan Fatih İlköğretim okulunun minik öğrencilerinden destek gelmişti. Bu kez de yine Bartın ‘ın seçkin okulları arasında gösterilen Kocareis İlköğretim Okulunun duyarlı öğrencilerinden destek geldi.

Kocareis İlköğretim Okulu Müdürü Ramazan KAMIŞ, Okulun diğer idarecileri ve öğretmenleri eşliğinde yaklaşık 2000 adet plastik kapak toplayan duyarlı minikler topladıkları değişik renklerdeki plastik kapakları Bartın Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teslim ettiler.
Topladıkları plastik kapakları plastik kapaklarla Bartın Emniyet Müdürlüğünün görevlileri tarafından hazırlanarak yürütülmekte olunan Altın Eller isimli projeye destek veren minikler, projeyi hazırlayarak yürüten polis abla ve amcalarına da duyarlılıklarından dolayı teşekkür etmeyi unutmadılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bartınlı 12 yıl önce

SİZLERİ TEBRİK EDİYORUM.