Rektör'den Dekan Varol'a veda yemeği

Bartın Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Remzi Varol, Bartın Üniversitesindeki görevini tamamlayarak kadrosunun bulunduğu memleketi Isparta'daki Süleyman Demirel Üniversitesine gitti. Prof. Dr. Remzi Varol için Üniversitemiz tarafından veda yemeği düzenlendi. Varol, düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, 2009'da başladığı Üniversitedeki görevinin, 19 Haziran itibarıyla sona erdiğini belirti.  Mensubu olmaktan büyük haz aldığı ve bir o kadar da gurur duyduğu Bartın Üniversitesinden ayrılmanın üzüntüsünü içerisinde olduğunu belirten Prof. Dr. Varol, şöyle konuştu:

"Yaklaşık iki buçuk yıldır sizlerle aynı ortamda bulunmak, aynı emel için çalışmak, bir ekip olmanın tatlı huzuru ve muhabbeti ile mesai yapmak benim için bir onur ve sevinç kaynağı olmuştur. Bartın Üniversitesi, önümüzdeki kısa süre içerisinde sizlerin sayesinde eğitime, araştırma çalışmalarına, ulusal ve uluslararası projelere yapacağı çok değerli katkıları ile ülkemizin gözde üniversiteleri arasındaki haklı ve onurlu yerini alacaktır. Bununla her zaman, hep birlikte gurur duyacağız. Ben kendimi hep Bartın Üniversitesinin bir mensubu olarak hissedeceğim. Sizlerin başarılarının beni daima mutlu edeceğini ve sizin başarılarınızla oluşacak mutluluğa ortak olacağımı bilmenizi isterim.  Allah’a ısmarladık diyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan da Varol'a hediyesini takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.