Madeni Eşya ve Sanatkârları Odası Konya'da

Binlerce Profesyonel Fuarda Buluştu

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından hazırlanan Konmak 2012 9.Metal İşleme Makineleri, Konelex 2012 Konya 7. Elektrik, Elektronik; Otomasyon ve İskon 2012 Konya 7. İstifleme, Depolama ve Yükleme Ekipmanları fuarları yoğun ilgi gördü. Çok sayıda davetlinin katıldığı bir törenle açılışı yapılan fuarda, yüzlerce yeni ürün ziyaretçilerle buluştu. KTO- TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde, düzenlenen fuara yurt içi ve yurt dışından binlerce ziyaretçi katıldı. 4 gün süreyle açık kalan fuara 32 ülkeden 452 firma ve temsilcisi katıldı. Üyeler stantları gezerek firma yetkililerinden CD, broşür ve bilgi aldılar.

3 Fuar Açıldı

Bartın Madeni Eşya ve Sanatkârları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, Konya 2012 fuarının kapsamını şöyle açıkladı; Metal Teknolojileri için İmalat makinaları, Takım, Torna Tezgâhları, Metal Enjeksiyon, Kalıp, Parça, Boru İşleme makinaları, Presler, Lazer Kesme Tezgahları, Makine Elemanları; Bağlantı, Sızdırmazlık Elemanları, Dişli, Kayış Zincirleri, Fabrika Donanımları, Taşıma ve Konveyor Bant Sistemleri, Depolama İstifleme Sistem ve Ekipmanları, Otomasyon Sistemleri ve yazılımları, Cad, Cam, Kalite Kontrol, Ölçme Cihazları, Güvenlik Sistemleri, Elektrik Üretim, Çevrim ve İletimi, Elektrik Dağıtım, Kumanda, Korumu, Aydınlatma, Elektrik, Elektronik Test cihazları, Hidrolik – Pnömatik Sistemler, Kompresörler, Kaynak, Kesme Teknolojileri ve makinaları, Delici, Tutucu, Kesici Takımları, Atölye Ekipmanları, Teknik Hırdavat ve El aletleri, Yan Sanayi Ekipman ve Malzemeleri, Soğutma Sıvıları ve Yağlar, Madeni Yağlar, İlgili Ham Maddeler ve Kimyasallar, İş ve İşçi Güvenliği Malzemeleri, Leasing Kuruluşları, İstifleme Makine ve donanımları, Depolama Sistemleri ve Donanımları, Stoklama Teknikleri ve donanımları, Forkliftler, Yükleme teknikleri ve donanımları, Montaj sistemleri ve teknikleri, Nakliye ve kargo firmaları, Lojistik firmaları, Sevk ve nakil sistemleri, Raf sistemleri, Vinçler, Kapalı alan taşıma sistemleri, Konveyörler, Transpaletler, Ticari Araçlar, Zemin tartı Alet ve donanımları, Güvenlik, Endüstriyel Robotlar, Jeneratörler, Gümrükleme Hizmetleri, Yazılımlar gibi işlemler oluşturdu.

Mevlana’yı ziyaret ettiler

Geziye katılan Madeni Eşya ve Sanatkârları Odası üyeleri 1 gün Konya da konaklama yaptığı süre içerisinde fuar gezisinin yanı sıra aynı zamanda Hz. Mevlana’nın Türbesini ve Aladdin Tepesi ni ziyaret ettiler. Akşamda Semazen gösterisine gittiler.  Üyelerimizin mesleki gelişimini sağlamak amacıyla ihtiyaçlar doğrultusunda düzenlenen bu fuarların faydalı olacağına inandık. Üyelerimize yararlı olması noktasındaki çalışmalarımız ve faaliyetlerimiz odamız bünyesinde gerçekleştirilmeye devam edecektir” dedi. Oda Başkanı Yılmaz Akdeniz fuar etkinliklerinin devam edeceğini kaydederek geziye katılan üyelere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.