19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı
Bartın'da 19 Eylül Gaziler Günü törenle kutlandı.

İlgili Foto galeriye Git

19 Eylül Gaziler Günü anma programı kapsamında, Valilik önünde gerçekleştirilen törene Vali Yardımcısı Erkan KALENDER, Garnizon Komutan Vekili Dz.Alb. Tamer SİNİKKAYA, Belediye Başkanı Cemal AKIN, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ramazan KAPLAN, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Osman ASLAN, İl Emniyet Müdürü İsa AYDOĞDU, Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem ALTUNOK, İl Müdürleri, gazilerimiz, gazi aileleri ve vatandaşlar katıldı.
 
Vali Yardımcısı Erkan KALENDER, Garnizon Komutan Vekili Dz. Alb. Taner SİNİKKAYA, Belediye Başkanı Cemal AKIN ile Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem ALTUNOK tarafından Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile bayrağımızın göndere çekilmesiyle devam etti.
 
Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem ALTUNOK tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma Garnizon Komutanlığınca görevlendirilen Müh.Tğm. Eren AYHAN tarafından gerçekleştirildi.
 
Tören, günün anlam ve önemine uygun şiirlerin okunması ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.