Fırtına öncesi sessizlik

Dün akşam bartın Valiliği'nce ilk ve orta dereceli okulların tatil edilmesiyle fırtınaya hazırlanan Bartın'da fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor. Gece boyunca etkili olmayan fırtına, sabah saatlerinde özellikle Ulus Kumluca taraflarında gökyüzünü toz bulutu şeklinde kendini göstermeye başladı.

Dün akşam Bartın Valiliği'nden yapılan açıklama:

Metoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre ilimizde bu gece ve yarın (cuma) ilimizde meydana geleceği tahmin edilen şiddetli rüzgar nedeniyle il genelinde İlk ve Orta derejeli okullar 15.Mart 2013 cuma günü tatil edilmiştir.

Günlük yaşamı olumsuz etkileyecek kuvvetli fırtanın çatı uçması,ağaç ve direklerin devrilmesi,baca gazı zehirlenmelerine karşı vatandaşların can ve mal güvenliği açısından tedbirli olunması gerekmektedir.

Kamuoyuna önemle duyurulur.


Foto:Erdoğan Yıldız

Anahtar Kelimeler:
Fırtına
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.