3.Resim ve Sanat Müzesi Çalıştayı Başladı

3. Bartın Resim ve Sanat Müzesi Çalıştayı için Bartın'a gelen akademisyen ve ressamlar Sanat Galerisinde çalışmalarına başladılar.

İlgili Foto Galeriye Git

İlk kez 2016 yılında düzenlenen “Bartın Resim ve Sanat Müzesi Çalıştayı”nın üçüncüsü için ilimize gelen akademisyen ve ressamlar Bartın Belediyesi Sanat Galerisinde çalışmalarına başladılar. Bartın Belediyesi tarafından organize edilen çalıştaya, Konya Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Elmas, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Meliha Yılmaz, Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alaybey Karaoğlu, Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Basri Erdem,

Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramiz Aydın, Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oğuz Yurttadur, Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Türe, TOBB Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Bünyamin Balamir, Ressam Efkan Beyaz, Ressam Sezai Kara, Ressam Melek Yıldız Ergün, Ressam Fehnur İpek, Ressam Erkan Geniş, Ressam Dr. Bayram Yorulmaz, Ressam Dilek Özmen, Resim Öğretmeni Aysun Eskin, Bartın Belediyesi Resim Atölyesi Kursiyerleri Zehra Kemaldere Dervişoğlu ve Nurgül Büyükada katılıyor.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın” Bu sene 3. düzenlediğimiz Bartın Resim ve Sanat Müzesi Çalıştayı’nda çok değerli akademisyen ve ressamları ilimizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çalıştayın Bartını’mız için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. ” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.