Bartınspor'a maç yapmadan 9 puan

2018-2019 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 10.grupta şampiyonluk mücadelesi veren Bartınspor, sezonun onbirinci haftasını rakibi Bursa temsilcisi Yeşil Bursa'nın ligden çekilmesi dolayısıyla hükmen galibiyet ve 3 puanla tamamladı

Sezona 3 istanbul takımını yenip 3'te 3 yaparak başlayan, ancak 2 haftada ard arda Sakarya temsilcilerine mağlup olarak zirve mücadelesinden uzaklaşan Bartınspor, dördüncü hafta erteleme maçında diğer bir İstanbul temsilcisi Küçükyalı Yelkenspor'u ardından Düzce temsilcisi Kaynaşlı'yı mağlup ederek puanını 15'e çıkartmıştı. Diğer Düzce temsilcisi Çilimli Belediyespor'a 1-0 mağlup olup ardından Zonguldak temsilcisi Devrek Belediyespor'a sahasında 3-1 mağlup olan  Bartınspor zirve mücadelesinden iyice uzaklaşmıştı.

Geçen hafta Ereğli Beyçayırı Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda diğer Zonguldak temsilcisi Kdz.Ereğli Belediyespor'a konuk olan Bartınspor, agresif futbol sergileyen rakibinin 9 kişi kaldığı maçta 2-1 yenerek taraftarının şampiyonluk hayallerini yeniden yeşertmişti.

Bu haftayı hükmen galibiyet ve 3 puanla kapatan Bartınspor, zirve mücadelesinde rakiplerinin yara almasıyla haftayı adeta 9 puanla tamamladı. Grubun zirvesinde bulunan Hendekspor'un sahasında Beşyüzevler'e, Ereğli'nin de deplasmanda Bursa Zaferspor'a mağlup olmasıyla zirveye bir adım daha yaklaşmış oldu.

BAL 10.grupta puanını 21'e çıkartıp zirveyle puan farkını 4'e indiren Bartınspor önümüzdeki hafta sonu diğer Bursa temsilcisi Zaferspor'a konuk olacak.

Anahtar Kelimeler:
Bartınspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KEMERLİ 5 yıl önce

bu hafta bursa zafer haftaya serdi̇van var.bursadan alinacak gali̇bi̇yet bi̇zi̇ i̇ki̇nci̇ yari çok rahatlatir.ve bi̇z bunu başarabi̇lecek güçteyi̇z.iki̇nci̇ devre raki̇pleri̇mi̇z mi̇safi̇ri̇mi̇z olacak.unutmayalim.