Bartınspor'dan Şok Mağlubiyet: 1-3

2018-2019 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 10.grupta mücadele eden Bartınspor, sezonun dokuzuncu hafta maçında Zonguldak temsilcisi Devrek Belediyespor'u konuk etti.

İlgili Foto Galeriye Git

Sezona 3 istanbul takımını yenip 3'te 3 yaparak başlayan, ancak 2 haftada ard arda Sakarya temsilcilerine mağlup olarak zirve mücadelesinden uzaklaşan Bartınspor, dördüncü hafta erteleme maçında diğer bir İstanbul temsilcisi Küçükyalı Yelkenspor'u ardından Düzce temsilcisi Kaynaşlı'yı mağlup ederek puanını 15'e çıkartmıştı.

Geçen hafta diğer Düzce temsilcisi Çilimli Belediyespor'a 1-0 mağlup olarak zirve mücadelesinden kopma noktasına gelen Bartınspor, Zonguldak temsilcisi Devrek Belediyespor'u Bartın Atatürk Stadı'nda ağırladı. Saat 14:00'te başlayan karşılaşmayı Kocaeli bölgesi hakemlerinden Abdulbaki Ayyıldız yönetti. Bartın'daki güneşli havanın da etkisiyle Bartınsporlu taraftarlar tribünleri doldurarak bu kritik maçta takımlarının yalnız bırakmadı.

Maça hızlı başlayan başlayan Bartınspor ilk dakikadan itibaren rakip sahada baskı kurmaya başladı. Geliştirdiği ataklarda golü bulamayan Bartınspor, 10.dakikada defans arkasına atılan topta kalesinde golü gördü. İrfan topu Bartınspor ağlarına göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra beraberlik için rakip kalede pozisyonlar arayan Bartınspor, ceza sahasında topun elle oynanması sonucu penaltı atışı kazandı. Topun arkasına geçen Muhammet Bartınspor adına beraberliği sağladı: 1-1. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmayınca ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya kontrollu başlayan Bartınspor, dakikalar ilerledikçe kontrolü rakibe kaptırdı. 63.dakikada Emre ve 68.dakikada Burak'la 5 dakika içinde ard arda bulduğu gollerle farkı 2'ye çıkardı: 1-3. Maçın kalan dakikalarında oyunu soğutan Devrek Belediyespor kaşısında hiç bir varlık gösteremeyen Bartınspor maçı 3-1 kaybetti.

Maç 3-1'e geldikten sonra tribünler sessizliğe bürünürken, Bartınsporlu spor severler maç sonu Devrek Belediyesporlu futbolcuları alkışlarla uğurladı.

Bu skorla grupta düşme hattında bulunan Devrek Belediyespor'a sahasında mağlup olarak kalan maçlarda taraftarına umut vermeyen Bartınspor'da yönetimin ne tür kararlar alacağı merak konusu.

Bartınspor önümüzdeki hafta sonu grubun iddialı ekiplerinden Zongulak temsilcisi Kdz. Ereğli Belediyespor'a konuk olacak.

Anahtar Kelimeler:
Bartınspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
batak 6 yıl önce

batık yaz...