Bartınspor İstanbul'dan Puansız Dönüyor

Bölgesel Amatör Lig 10.grupta sezonun ilk yarısında istediği sonuçları alamayan ve radikal kararların ardından yeni bir kadro kuran Bartınspor, sezonun ikinci yarı ilk maçında İstanbul deplasmanında 1877 Alemdağspor'a konuk oldu.

İlgili Foto Galeriye Git

İstanbul Alemdağ Stadı'nda saat 14:00'te başlayan karşılaşmayı Kırıkkale bölgesi hakemlerinden Uğurcan Gökler yönetti. Özellikle İstanbul ve civarında yaşayan Bartınlı sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği maça, Bartın'dan gelen az sayıda spor sever de Bartınspor'u bu önemli maçta yalnız bırakmadı.

Maça durgun Başlayan Bartınspor, ev sahibi ekibin yoğun baskısını kırıp oyuna ortak olmak istedi. Yoğun taraftar desteğini arkasına alan 1877 Alemdağ ekibi ataklarını sıklaştırmaya başladı. Dakikalar 36'yı gösterirken golü bulan İstanbul temsilcisi bu skoru maç sonuna kadar korudu ve maçı 1-0 kazandı. İkinci yarının sonlarına doğru bir orta saha mücadelesinde kırmızı kart gören Çağdaş Bartınspor'u sahada 10 kişi bıraktı. 10 kişi kalmasına rağmen iyi mücadele eden Bartınspor golü bulamayınca İstanbul'dan puansız ayrıldı.

Bu sonuçla 21 puanda kalan Bartınspor'da zirveyle puan farkı 11!e çıktı.

Bartınspor önümüzdeki hafta sonu İstanbul temsilcisi Beylerbeyi'ni konuk edecek.

Anahtar Kelimeler:
Bartınspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akif 5 yıl önce

o sene bu sene s*çtıq yine desene