Bartınspor Ümit Vermiyor: 1-0

2018-2019 sezonunda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10.grupta şampiyonluk mücadelesi veren Bartınspor, sezonun ekizinci haftasında Düzce temsilcisi Çilimli Belediyespor'a konuk oldu.

Sezona 3 istanbul takımını yenip 3'te 3 yaparak başlayan, ancak son 2 haftada ard arda Sakarya temsilcilerine mağlup olarak zirve mücadelesinden uzaklaşan Bartınspor, dördüncü hafta erteleme maçında diğer bir İstanbul temsilcisi Küçükyalı Yelkenspor'u ardından Düzce temsilcisi Kaynaşlı'yı mağlup ederek puanını 15'e çıkartmıştı. Düzce temsilcisi Çilimli Belediyespor'a konuk olduğu ve Şıralık Sadında saat 14:00'te başlayan karşılaşmayı Kütahya bölgesi hakemlerinden Erkan Yeğin yönetti.

Bartın'dan ve İstanbul'dan Düzce'ye gelen yaklaşlık 150 kişilik Bartınsporlu taraftar takımlarını bu kritik maçta yalnız bırakmadı.

Maça durgun başlayan Bartınspor, ilk dakikadan itibaren ev sahibi ekibin ataklarına engel olmaya çalıştı. Rakibin ataklarını karşılamakta zorlana Bartınspor 10.dakikada kalesinde golü gördü. Kazanılan penaltıyı Erkan Bartınspor ağlarına gönderince ev sahibi ekip maçta 1-0 üstünlüğü sağladı. Golden sonra biraz toparlanan Bartınspor, girdiği pozisyonları bir türlü olgunlaştıramadı. İlk yarıda Bartınspor adına akılda kalan tek pozisyon ilk yarının son dakikalarında Şükrü Can'dan gelince ilk yarı tek golle kapandı.

İkinci yarıya istekli başlayan Bartınspor, az gol yiyen rakibi karşısında beraberlik golünü bulup puan veya puanlar almak için ev sahibi elip kalesine gitmeye başladı. Rakip ceza sahasına girmekte zorlanan Bartınspor aradığı golü bir türlü bulamadı. Ceza sahası dışından kazanılan serbest vuruşları da değerlendiremeyen Bartınspor, kalesinde ani ataklar yaşasa da ev sahibi ekip 2. golü bulamadı. Maçın sonlarına doğru rakip kaleyi abluka altına alan Bartınspor golü bulamayınca maç 10.dakikada atılan golle sona erdi.

Bu sonuçla 15 puanda kalan Bartınspor, zirve yarışında büyü yara aldı.

Bartınspor önümüzdeki hafta sonu bu sezon grupta bir varlık gösteremeyen Zonguldak temsilcisi Devrek Belediyespor'u ağırlayacak.

Anahtar Kelimeler:
Bartınspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bartınsporlu 6 yıl önce

tv'ye çıkıp vay efendim bartınspor alacak şampiyon olacak okullar tatil olsun türbinler dolsun diyen şakşakçı kesim şimdi nerdeler acaba?kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez ama sizinki düpedüz hayalperestlik tv yorumcuları.biraz realist olun.yaptığınız program ametör ötesi konuklar zaten sıradan vatandaş.konuşturup duruyonuz elemanları.profesyonel insan bulamadınız mı yorum yaptıracak?.mantar gibi program yapmışınız.biraz kaliteli yayın yapın.

Avatar
Bartınsporlu 6 yıl önce

o sene bu sene .ıçtık yine desene

Avatar
hasikomen 6 yıl önce

geçen sene kaçtı o tavuk