BAKTRAD'dan Başkan Akın'a Ziyaret

Batı Karadeniz Telsiz ve Radyo Amatörleri Derneği ( BAKTRAD ) Genel Başkanı Ahmet Emre Gizli ile Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarette Batı Karadeniz Telsiz ve Radyo Amatörleri Derneği (BAKTRAD) Genel Başkanı Ahmet Emre Gizli Başkan Cemal Akın’a derneğin kuruluş amacı, amatör telsizciliğin olağanüstü durumlar ve acil afet haberleşmesindeki yeri ve derneğin bu konudaki üye bazında ve tüzel kişilik bazındaki kabiliyeti ve materyalleri konusunda bilgi verildi.

Nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür eden Belediye Başkanı Cemal Akın, imkan ve kanunlar çerçevesinde Batı Karadeniz Telsiz ve Radyo Amatörleri Derneği’ne gereken desteği vereceklerini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
BAKTRAD
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.