Bartınlılar Barfed İftarında Buluştu

Bartın Dernekler Federasyonu (BARFED)'nun dün akşam Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlemiş olduğu iftar programı Bartın’ın önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Barfed başkanı ve başkan yardımcıları tüm masaları tek tek gezerek misafirlerle yakından ilgilendi. Ezan ve top atışıyla başlanan iftar yemeğinin ardından yemek duası yapıldı.

İftardan sonra BARFED Başkanı Ahmet Yılmaz açılış konuşmasını yaptı. Gelen tüm misafirlere teşekkür ederken BARFED çatısı altında güzel organizasyonlarda Bartınlılar'ı bir araya getireceğini belirtti. Sonrasında söz alan Bartın Kültür Platformu başkanı Sabri Avcı, iş adamı Zeynel Özsoy, BarKozDer Başkanı Av. Ersin Bozkurt, Bartın İl Jandarma Eski Alay Komutanı Cemal Albay, Barfed kurucu başkanı Hasan Basri Nalbant, Bartınlılar dernek başkanı Mete Fırıncıoğlu, Ulus Kaymakamı Selçuk Şakar ve Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun söz alarak BARFED’in birlik ve beraberliği sağlayan, Bartınlılar'ı tanıştırıp kaynaştıran organizasyonlarını desteklediklerini, bu organizasyona katılmaktan mutluluk duyduklarını ve devamını beklediklerini ilettiler.

Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesisleri'ndeki iftara önemli Sivil Toplum Kuruluşları da katılarak desteklerini verdi. Programa katılan Sivil Toplum Kuruluşları; Bartın Kumlucalılar Dernek (Bar-Kum-Der) başkanı ve Barfed Başkan Yardımcısı Av.Sezgin Özdemir, Bar-Kum-Der Başkan Yardımcısı ve Barfed Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Bar-Kum-Der başkan yardımcısı İlyas Gümüşsoy, Bar-Kum-Der yönetim kurulu üyelerinden Ahmet Şerbetçi ve Av. Emre Ayhan, DarhnaDer Yönetim Kurlu üyesi Alişan Yılmaz, İst-Bar-Der Başkanı Ramazan Akın, başkan yardımcısı Avukat Ahmet Yaşar Çelik, Bartın Kozcağızlılar Dernek Başkanı ve Barfed Başkan Yardımcısı Av. Ersin Bozkurt, Bar-Koz-Der Başkan Yardımcısı Avni Akdoğan, BİYAD başkanı Nevzat Baltas ve Doruca Şahince Köyü Dernek Başkanı Ali Balcı STK’ları temsilen programa katıldı.

Programa katılan Bartın’ın değerli isimleri ise; iş adamları Fahri Ustaoğlu, Zeynel Özsoy, Hüseyin Demirci, Mehmet Yılmaz, Vedat Şener, Orhan Eren, Mustafa Yelkenci, Emin Özkan, İTÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şinasi Kaya, Kadıköy İlçe Meclis Üyesi Bahar Yalçın, Av. Muhsin Pehlivanoğlu, Telekom Yatırım müdürü Adem Caymaz ve daha birçok önemli isim bu programa katıldı.

İftardan sonra ise Bartın’ın ve İstanbul’da yaşayan Bartınlıların sıkıntıları konuşulmuş, birlik ve beraberlik içinde her şeyin üstesinden gelinebileceğinin altı çizildi.

Anahtar Kelimeler:
RamazanIftar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faik yılmaz 9 yıl önce

Barfedi kurulması gerceklemesini sağlayan Pendik'teki uluslular derneği başkan ve yönetim kurulundan bulunanların bu Taraflı haberde adlarının yazılmasını kınayorum