Dikyurt: Şimdi Kardeşlik Zamanı
Kimse Yok Mu, TUSKON ve Samanyolu Yayın Grubunun ortak organizasyonu ile bu akşam saat 22:30’ da STV’ de gerçekleştirilecek olan "Kardeşlik Zamanı - Van Özel" canlı yayın programına katılım ve yardımda bulunulması çağrısında bulunan BAKİAD Başkanı Dikyurt üyelerine gönderdiği sms ve mailde şu ifadelere yer verdi:
Değerli BAKİAD Ailesi,
“23 Ekim Pazar günü 13:41'de Türkiye Van'dan gelen acı haberle sarsıldı. Tüm Türkiye’yi acıya boğan ve merkez üssü Van'ın Tabanlı köyü olan 7.2 büyüklüğündeki şiddetli deprem, milletimizi harekete geçirdi. Arama Kurtarma çalışmaları bir yandan devam ederken sokakta kalan Vanlı depremzedeler için tüm Türkiye seferber olmuş durumda.
Derneğimizin bağlı olduğu Konfederasyonumuz Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), KİMSE YOK MU derneğinin bölgede aktif bir şekilde devam etmekte olan yardım kampanyasına destek vermektedir.
Tüm üyelerimizden ve işadamlarımızdan duyarlı davranıp bu acıyı paylaşmalarını istirham ediyoruz. Acılar paylaşıldıkça azalır. İşadamlarımızın, bölge insanının kurban bayramı öncesi karşılaştığı elim deprem hadisesinin acısını en kardeşçe ve en samimi duygularla paylaşacağı, bir an önce yardım elini uzatacağı ve bütün potansiyelini değerlendireceği kanaatindeyiz.
Söz konusu yardım kampanyası çerçevesinde Kimse Yok Mu, TUSKON ve Samanyolu Yayın Grubunun ortak organizasyonu ile bu akşam saat 22:30’ da STV’ de gerçekleştirilecek olan "Kardeşlik Zamanı - Van Özel" canlı yayın programına katılımınızı ve yardımlarınızı rica ederim”
Saygılarımla,
Birol Dikyurt
BAKİAD Yönetim Kurulu Başkanı



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.