Savur ve Kayış'tan Tunç'a ziyaret

TBMM’de yaptıkları görüşmede Bartın’da gerçekleştirilen 400 Yataklı Devlet Hastanesi, Bartın Adalet Sarayı, TOKİ Köprüsü gibi hükümet yatırımları ve 2013 yılı yatırım programında yer alan diğer projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Vali Savur, gerek beldelerimizde, gerek köylerimizde, gerekse merkezde yaşayan insanlarımızın refah düzeyini arttırarak Bartın'ı yaşanabilir hale getirmek için çalıştıklarını belirterek merkezi hükümetten aktarılan ödenekleri, en adaletli şekilde halkımıza sunmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Milletvekilimiz başta olmak üzere bütün kurum ve kuruluşlarla koordineli olarak çalıştıklarını belirten Vali Savur, büyük yatırımların Bartın ilimize kazandırılmasından dolayı gurur duyduklarını ifade etti.

Milletvekili Tunç, Bartın'a 1 milyar lira kamu yatırımı kazandırıldığını, önümüzdeki 5 yılda da 1,2 milyar liralık kamu yatırımını Bartın'a kazandıracaklarını söyleyerek, 2013 yılında da hükümet icraatlarının Bartın'da artarak devam edeceğini söyledi.

AK Parti'nin ülkemizde başlattığı kalkınma hamlesinden Bartın'ın da payına düşeni fazlasıyla aldığını belirten Milletvekili Tunç; "Bartın'da şu anda devam eden 1 milyar 186 milyon liralık kamu yatırımı var. 190 bin nüfuslu bir Bartın vilayetinde bu rakam çok önemlidir, yapılanları görmeyenler olabilir, bu bizim için hiç önemli değil, önemli olan milletimizin takdiridir, ilimizin gelişmesidir, halkımızın yaşamaktan mutlu olduğu mekânların inşasıdır." dedi.

Milletvekili Tunç, Vali Bülent Savur ve Genel Sekreter İbrahim Kayış’a ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek birlikte ilimizdeki yatırımları en kısa sürede Bartın’a kazandırmanın gayreti içerisinde olacağız. Dedi.

Anahtar Kelimeler:
Toki Köprüsü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.